Privatësia

Kjo Uebfaqe ofrohet nga Gaccounting pa asnjë kosto dhe ka për qëllim përdorim siç është.

Kjo faqe përdoret për të informuar vizitorët në lidhje me politikat tona me mbledhjen, përdorimin dhe nxjerrjen e informacionit personal nëse dikush vendos të përdorë shërbimin tonë.

Nëse vendosni të përdorni shërbimin tonë, atëherë jeni dakord për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në lidhje me këtë politikë. Informacioni Personal që mbledhim përdoret për sigurimin dhe përmirësimin e shërbimit. Ne nuk do të përdorim ose shpërndajmë informacionin tuaj me askënd përveç siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë.

Termat e përdorur në këtë politikë të privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Kushtet tona, i cili është i arritshëm në gaccounting nëse nuk përcaktohet ndryshe në këtë politikë të privatësisë.

Informacioni që mbledhim dhe përdorim

Për një përvojë më të mirë, gjatë përdorimit të shërbimit tonë, mund të kërkojmë nga ju që të na siguroni disa informacione të identifikueshme personalisht, duke përfshirë por jo të kufizuar, ne mbledhim vetëm statistikat e vizitorëve në uebfaqe për analitikën tonë. Informacioni që kërkojmë do të ruhet nga ne dhe do të përdoret siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë.

Uebfaqja përdor shërbime të palëve të treta që mund të mbledhin informacione të përdorura për t'ju identifikuar.

Lidhur me politikën e privatësisë të ofruesve të shërbimeve të palëve të treta të përdorura nga faqja e uebit

Të dhenat 

Ne dëshirojmë t'ju informojmë se sa herë që përdorni shërbimin tonë, në rast të një gabimi në uebfaqe, ne mbledhim të dhëna dhe informacion (përmes produkteve të palëve të treta). Këto të dhëna mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa e Protokollit të Internetit të pajisjes suaj ("IP"), emri i pajisjes, versioni i sistemit operativ, konfigurimi i faqes në internet kur përdorni shërbimin tonë, kohën dhe datën e përdorimit tuaj të shërbimit dhe statistikat e tjera .

Cookies

Cookies janç skedarë me një sasi të vogël të të dhënave që zakonisht përdoren si identifikues unik anonim. Këto dërgohen në shfletuesin tuaj nga faqet e internetit që vizitoni dhe ruhen në kujtesën e brendshme të pajisjes tuaj.
Ky shërbim nuk i përdor këto "cookie" në mënyrë të qartë. Sidoqoftë, faqja e internetit mund të përdorë kodin e palëve të treta dhe bibliotekat që përdorin "cookie" për të mbledhur informacion dhe për të përmirësuar shërbimet e tyre. Ju keni mundësinë të pranoni ose refuzoni këto cookie dhe të dini kur një cookie po dërgohet në pajisjen tuaj. Nëse vendosni të refuzoni cookie-t tona, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të këtij Shërbimi.

Ofruesit e shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani të palëve të treta dhe individë për arsyet e mëposhtme:

  • Për të lehtësuar shërbimin tonë;
  • Për të ofruar shërbimin në emrin tonë;
  • Për të kryer shërbime të lidhura me shërbimin; ose
  • Për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës se si përdoret shërbimi ynë.

Ne dëshirojmë të informojmë përdoruesit e këtij shërbimi që këta palë të treta kanë qasje në informacionin tuaj personal. Arsyeja është kryerja e detyrave që u janë caktuar atyre në emrin tonë. Sidoqoftë, ata janë të detyruar të mos i zbulojnë ose përdorin informacionet për ndonjë qëllim tjetër.

Siguria

Ne e vlerësojmë besimin tuaj në sigurimin e informacionit tuaj personal, kështu që ne po përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme tregtare për ta mbrojtur atë. Por mbani mend se asnjë metodë e transmetimit përmes internetit, apo metodë e ruajtjes elektronike nuk është 100% e sigurt dhe e besueshme, dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë e saj absolute.

Lidhje me faqet e tjera

Ky shërbim mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera. Nëse klikoni në një lidhje të palëve të treta, do të drejtoheni në atë site. Vini re se këto faqe të jashtme nuk operohen nga ne. Prandaj, ju këshillojmë me forcë të rishikoni politikën e privatësisë së këtyre faqeve të internetit. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e faqeve ose shërbimeve të palëve të treta.

Privatësia e fëmijëve

Këto shërbime nuk i drejtohen askujt nën moshën 13. Ne nuk i mbledhim me vetëdije informacione të identifikueshme personalisht nga fëmijët nën 13. Në rast se zbulojmë se një fëmijë nën 13 vjeç na ka siguruar informacione personale, ne menjëherë i fshijmë ato nga serverët tanë. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni të vetëdijshëm që fëmija juaj na ka siguruar informacione personale, ju lutemi na kontaktoni që të mund të bëjmë veprimet e nevojshme.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përmirësojmë herë pas here politikën tonë të privatësisë. Kështu, ju këshillohet që të rishikoni këtë faqe në mënyrë periodike për çdo ndryshim. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar politikën e re të intimitetit në këtë faqe. Këto ndryshime janë efektive menjëherë pasi ato të postohen në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim në lidhje me politikën tonë të privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni në https://gaccounting.al