Shumë njerëz mendojnë për ndërrimin e kontabilistit, por shpesh mendojnë se është një proces i vështirë dhe nuk duan të ofendojnë kontabilistin aktual.
Nëse kontabilisti juaj aktual ju ofron një shërbim pro-aktiv të shkëlqyer dhe me një çmim të ndershëm, atëherë mbajeni fort.
Gjithsesi, kontabilistë të ndryshëm punojnë në mënyra të ndryshme.
Ne ofrojmë një shërbim shumë pro-aktiv dhe komunikues.
Ne përdorim teknologjinë për të siguruar që proceset janë projektuar në rregull, dhe jemi përherë gati t’u përgjigjemi pyetjeve me anën e të gjitha mjeteve të komunikimit.
Ne preferojmë të fokusohemi në atë si mund të shtojmë vlerë në biznesin tuaj dhe të rriteni, pa qënë një kontabilist fantazmë që vjen tek ju vetëm për formalitetin zyrtar.
Nëse ju doni të kaloni me ne, procesi i dorëzimit përfshin vetëm një letër nga ju, dhe ne merremi me gjithçka tjetër.